Tekst vergroten Tekst verkleinen

Advertentie

De dag dat Belgie weer een klein land werd.

Enkele dagen geleden werd in het rode peluche van de senaat een moord met voorbedachte rade gepleegd op de genocidewet. Deze wet werd te gevaarlijk voor echte mensen met macht als Shabra en Shatilla-Sharon, Guantanamo Bay-Bush. Zolang de kleine garnalen werden vervolgd, zoals Gertrude and Maria Kisito, die de Hutuís zouden hebben geholpen de Tutsiís te vermoorden, was er geen probleem.

Maar echte mensen met macht, nee deze mensen kunnen toch niet vervolgd worden in Belgie omdat ze in het verleden dingen deden die niet helemaal door de beugel konden....

Er werd gezegd: we fietsten te ver voor het Europese peloton,... wat werd er dus gedaan na een snedige demarage, die het Europese peloton op ons deed jagen, wat leidde tot het Europees strafhof in Den Haag als mooi gevolg... de remmen werden dichtgeknepen en er werd rechtsomkeer gemaakt met de staart tussen de benen, omdat Bush het zegt.

Ondertussen worden honderden onschuldige mannen in Afrika afgemaakt in de oorlog, duizenden ontvoerde kinderen worden gebruikt als kindsoldaten, maar in Belgie kan het Navo-hoofdkwartier blijven staan en in Israel krijgen Palestijnen de doodstraf zonder enige vorm van proces, maar gelukkig is er onze dappere senaat die de verantwoordelijken toch schrik aanjaagt met de genocide wet,... oeps nee deze hebben ze afgeschaft opdat de Antwerpse diamant zou blijven glinsteren.

Ondertussen in de wereld worden in Guantama Bay elke dag mensen elke vorm van menselijkheid ontzegd, omdat ze misschien ooit iets met terrorisme te maken hadden, maar gelukkig kan de Antwerpse haven de Amerikaanse boten ontvangen, dank je Senaat....

In het rode peluche van de senaat werd in een stemming de hoop van miljoenen mensen gesmoord, enkel en alleen om de Belgische economie te doen draaien..

Och ja we zijn maar een klein land, en als Amerika zegt dat we moeten luisteren en onze ogen afwenden van zoveel menselijk leed, dan draaien we ons toch om??

Zolang de economie draait in Belgie moet men zich toch niet druk maken over de Afrikaanse kindsoldaten, de Palestijnen, en al de andere die afzien onder het juk van een sterke machtige leider...

Nee voor zij die nog twijfelden over wat het belangrijkste is voor onze politici in de senaat .... Ití s the economy stupid!!!!

De Rode Ridder

ZoekenMeer info

Het Weer

Recensies

Nieuws

Cartoons